Beste alternatief voor Crypto.com Na de EU en UK Wirecard Opschorting

Tap Global is geautoriseerd en gereguleerd door de Gibraltar Financial Services Commission en verzekerd tot €100 miljoen USD door Lloyd’s of London.

Wilt u een goocheltruc zien? Wilt u 2,1 miljard dollar zien verdwijnen? Oké, zoek op Google naar EU Wirecard opschorting.

Er verschijnt een artikel voor Forbes:

„Wirecard ingediend voor insolventie nadat bleek dat bijna 2 miljard euro aan contant geld in de boeken van het bedrijf niet echt bestond.“

Het artikel blijft wijzen: „miljoenen klanten beginnen zich af te vragen: is het geld op mijn rekening veilig? Het verontrustende nieuws is dat zelfs de financiële autoriteiten er niet zeker van lijken te zijn dat dit het geval is.“

Als je dat soort nachtmerrie wilt vermijden, dan is het tijd om het beste alternatief te vinden.

Er is anekdotisch bewijs dat fictieve stortingen in het Verenigd Koninkrijk momenteel niet werken in de app. En dat is al zo sinds het Wirecard debacle.

Zoek geverifieerd alternatief

De Wirecard-tovertruc van het verdampen van meer dan twee miljard dollar van de fondsen van de klanten is getraceerd naar een duistere boekhouding en een gebrek aan verificatie. Ook als iemand een Crypto.com prepaid kaart gebruikte, had hij of zij moeten verifiëren dat de provider niet Crypto.com was, maar de derde partij die bekend staat als Wirecard.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw geld veilig is, controleer dan of het veilig is. Een alternatief dat geverifieerd wordt, is de Tap Global prepaid Mastercard.

Tap Global is geautoriseerd en gereguleerd door de Gibraltar Financial Services Commission en verzekerd tot €100 miljoen USD door Lloyd’s of London.

Verder wordt het Mastercards Accelerate programma geleid door Raj Dhamodharan, executive vice president van digital asset en blockchain producten en samenwerkingsverbanden bij Mastercard. Hij zette pen op papier en zei:

„De cryptocurrency markt blijft rijpen, en Mastercard drijft het voort, en creëert veilige en zekere ervaringen voor consumenten en bedrijven in de huidige digitale economie.“

Dit soort betrouwbare relaties zijn een van de redenen waarom Tap Global een partnerschap met Hay heeft gestabiliseerd om AUD kaarten te leveren aan Australische cryptohouders.

Tap Global is geverifieerd.

Zoek een kaart die past bij uw levensstijl

Je hebt een kaart gevonden die is geverifieerd. Tik op Global is niet alleen verzekerd, partner, en bewaart gebruikersfondsen in veilige, multi-handtekening, gekoelde opslagfaciliteiten – het is ook een makkie om te gebruiken.

Verificatie moet altijd eerst plaatsvinden. Nu we dat met Tap Global hebben, kunnen we de op één na belangrijkste factor onderzoeken: een passende levensstijl.

U bent op zoek naar een alternatief dat u in staat stelt om uw cryptocurrencies uit te geven.

Tap Global past hand in hand, zeker als je dat bent:

Nieuw in crypto

Als u geen cryptokrediet bezit, kunt u uw rekening financieren met een overschrijving of een debetkaart. U kunt van daaruit uitgeven of, als u zin heeft om te investeren in Bitcoin Investor of ETH of een andere cryptocvaluta, kunt u direct kopen voor enkele van de laagste kosten in de industrie van 0,5% tot 1,5% – wat direct wordt voltooid.

Crypto-expert

Met Tap Global kunt u uw crypto omrekenen naar vier fictieve valuta’s die in de meeste economieën ter wereld worden gebruikt: USD, Euro, Pond Sterling, en binnenkort AUD.

Hier is een voordeel: de Tap Global API vindt de beste conversieprijs die 100’s van de wereldwijde orderportefeuilles bieden. Dit gebeurt in real-time.

Na de conversie kunt u Tap’s contactloze betalingen of Tap App gebruiken om vrij te besteden.

Globe Trotter
Als je vaak op zakenreis of vakantie bent (en dat zal waarschijnlijk snel genoeg het geval zijn als meer landen opengaan), dan kun je met Tik op Fiat of Cryptocurrency omrekenen naar de valuta die je nodig hebt op je nieuwe bestemming.

Het beste deel?

Fiat omrekeningen zijn gratis tot £1000 per maand. Geen extra kosten of ongunstige FX-tarieven tijdens het reizen.

Vind de juiste Tik op de Global Card voor jou
De geverifieerde Tap Global-kaart past niet alleen bij verschillende levensstijlen, maar biedt ook drie verschillende niveaus.

TAP-norm

 • Contactloze TAP Prepaid MasterCard
 • £1000 Fiat FX uitwisseling per maand en 0,5% na
 • £500 gratis ATM-opnames per maand en 2% na
 • Tussen 0,5 en 1,5% Crypto wisselkosten met een korting van 25% indien de
 • kosten betaald worden met TAP
  TAP zwart

Contactloze TAP Prepaid MasterCard

 • £300 gratis Fiat-ruil per maand met 0,5% na
 • £300 gratis Fiat FX omruilen per maand met 0,5% na
 • £1000 gratis ATM-opnames per maand met 2% na
 • Een 25% korting op de Crypto-omruilkosten verhoogd tot 50% als u de kosten met TAP betaalt.

TAP Titanium

 • Contactloze TAP Prepaid MasterCard
 • Onbeperkt gratis Fiat FX uitwisseling
 • Onbeperkt opnemen bij geldautomaten
 • Kostprijs Crypto wisselkosten

Nu hier is een kicker, nadat je een kaart hebt gekozen, kun je ook deel uitmaken van hun succes. Tik heeft een token genaamd XTP. Het staat vermeld op Bittrex (/BTC) en Bithumb (/USDT) Global en is stevig verankerd in het succes van het project.

Koop wat en je zult…

 1. Ontvang 25% korting op de transactiekosten als u ze met XTP betaalt
 2. Stake Tap XTP voor betere accountvoordelen
 3. Maandelijks Tik op XTP-verbranding om de waarde ervan te verhogen
 4. Partner inzet

Al deze feiten brengen ons tot onze conclusie: als je op zoek bent naar een alternatief voor Crypto.com (of als je gewoon op zoek bent naar een manier om je crypto uit te geven) dan is het de moeite waard om het Tap-alternatief te overwegen.

Graaf een beetje dieper, controleer deze dingen voor jezelf, en neem genoegen met het alternatief dat voor jou geschikt is.