Bitcoin-prisen skal bryde dette niveau for at forlænge 6-ugers vinderække

Bitcoin-prisen nærmer sig udmattelse efter optagelse af sit sjette på hinanden følgende grønne lys.

Bitcoin-prisen har vist betydelig styrke, da Bitcoin ( BTC ) steg med mere end 60% i løbet af seks uger og steg fra $ 10.000 til $ 16.500 og efterlod mange investorer bagud.

Disse investorer ventede på afslutningen af CME-hullet på $ 9.600 , hvilket ikke skete. Kan markederne dog forvente, at der sker en korrektion, eller er der sandsynligvis yderligere styrke for markederne?

Bitcoin posterer sjette på hinanden følgende grønne ugentlige lys

Det daglige diagram viser nogle vigtige niveauer at se. Hvis Bitcoins pris vil fortsætte sit opadgående momentum, skal den tidligere modstandszone vende for support.

Et lignende eksempel vises gennem den forrige breakout til $ 13.200. Dette område fungerede som modstand inden udbruddet, men vendte sig straks for at blive ny støtte. Denne support / modstand flip berettigede yderligere fortsættelse til $ 16.500.

Området $ 15.500– $ 15.700 indebærer den samme kritiske konstruktion som det tidligere $ 13.200-område. At holde området $ 15.500– $ 15.700 betyder, at der sandsynligvis vil være fortsat opadgående fortsættelse, mens en opdeling bekræfter den bearish afvigelse, der skulle presse prisen ned. Denne nedadgående bevægelse kan endda se BTC falde til $ 14.000 niveau.

En korrektion til $ 12.000 ligger stadig på bordet

Den ugentlige tidsramme viser et præcist modstandsniveau på $ 12.000, som blev brudt for seks uger siden. Den næste massive modstandszone findes mellem $ 15.750 og $ 16.500, som blev ramt i sidste uge .

Men er en fortsættelse sandsynligvis efter en så massiv stigning? Et argument er, at der stadig er mange utestede niveauer under den nuværende spotpris, hvor likviditet kan findes.

Desuden er stemningen vendt fra bearish til euforisk bullish, da flere institutioner hopper på Bitcoin-vognen, så en tilbagetrækning bør ikke komme som en overraskelse .

Som diagrammet viser, kan der stadig forekomme en korrektion mod $ 12.000, som tidligere var et kritisk niveau. Dette niveau brød efter at have holdt i to år. En gentest af denne zone fandt imidlertid ikke sted.

Investorer og handlende bør se på dette niveau som en potentiel interesse af interesse.