DAI tulee Bitcoin Defi -ekosysteemiin RSK-integraation kautta

Hajautetun rahoituksen (DeFi) avaruudessa on tapahtunut merkittävä läpimurto, ja yksi suosituimmista vakaa kolikoista, DAI, on asetettu käytettäväksi RSK-ekosysteemin sovelluksissa, Bitcoinin älykkäissä sopimuksissa.

RSK ja RSK Infrastructure Framework (RIF) -kehitystiimi ovat saavuttaneet tämän käyttämällä RSK-Ethereumin ketjuyhteyttä. Kaupankäyntiparit DAI: lle on otettu käyttöön RSKSwapissa, joka on Uniswap-tyylinen DEX RSK-verkossa.

Bridging Maker ja RSK

DAI: n integrointi Bitcoin DeFi -ekosysteemiin antaa RSK dApps -käyttäjille mahdollisuuden lähettää DAI-mikrotapahtumia ja tallettaa vakaa kolikko panostamis- ja lainaamisjärjestelmiin. Kuten RSK: ta ja RIF: ää käyttävä yritys, IOVlabsin toimitusjohtaja ja perustaja Diego Gutierrez Zaldivar sanoi, „DAI-integraatio on toinen keskeinen askel kohti Bitcoin DeFin käyttöönottoa. Olemme varmoja, että Bitcoin-ekosysteemin kasvu ja sen DeFi-mahdollisuudet ovat vasta alkaneet, paljon enemmän tulossa. “

RSK-ekosysteemi on hajautettujen sovellusten (dApps) verkko, joka toimii RSK-lohkoketjun päällä. Tämä foorumi on ankkuroitu Bitcoin-lohkoketjuun yhdistämiskaivomekanismin kautta, mikä laajentaa Bitcoinin turvallisuustakeita sille ilman erillistä konsensusmenettelyä. Älykkäät sopimukset RSK: sta on kirjoitettu Solidityllä, samalla kielellä, johon Ethereum luottaa, mikä tekee RSK dAppsista helposti yhteensopivan Ethereum-kollegoidensa kanssa. RIF on joukko kehitystyökaluja RSK: lle, mikä auttaa sitä rakentamaan hajautettuja Internet-ominaisuuksia Bitcoiniin, kuten identiteetti, maksut ja tallennus.

Makerin Ethereum-pohjainen älykäs sopimuskäytäntö sallii DAI-algoritmisen vakaan kolikon liikkeeseen laskemisen. Käyttäjien, jotka haluavat lyödä uutta DAI: ta, on lukittava suurempi arvo johonkin hyväksytyistä vakuusvaroista. DAI on nyt tuotu RSK: lle RSK-Ethereum-tunnussillan avulla. Käyttäjien, jotka haluavat käyttää DAI: ta RSK: lla, on lukittava se Ethereumiin, jolloin vastaavat ERC777-sivumerkit annetaan RSK-alustalle.
Bitcoin Community’s Embrace of Defi

DAI: n käynnistäminen RSK: lla seuraa joukkoa tärkeitä tapahtumia Bitcoin DeFi -tilassa. Lyhyessä ajassa BTC: n haltijat ovat merkinneet lähes miljardin dollarin BTC: tä käyttämällä Bitgon kehittämää käärittyä BTC-mekanismia. Näin luotuja ERC20-standardin mukaisia ​​WBTC-tunnuksia voidaan käyttää missä tahansa Ethereumin DeFi-protokollassa tuottamaan voittoja BTC-omistajille.

Aiemmin tänä vuonna RSK- ja RIF-keskittynyt Money on Chain -yritys ilmoitti kehittämänsä DeFi-alustan nimeltä RIF on Chain (ROC). Tämän alustan avulla käyttäjät voivat lyödä kolme johdannaistunnusta RIF-tunnuksilla. Yksi niistä on RSK: n DAI-analoginen RDOC. Aluksi se on yhden vakuuden tunnus, jota tukee vain RIF. Kaksi muuta synteettistä omaisuutta ovat RIFP ja RIFX. RIFP on merkki, jonka kiinnittäminen ROC: iin käynnistää RDOC: n liikkeeseenlaskun, ja RIFX on suunniteltu käsittelemään RIF: n hintojen volatiliteettia.

Bitcoin-tila on myös nähnyt oman versionsa DeFi-työkaluista, joita Ethereumin kehittäjät ovat suosineet. Viime kuussa RSK-yhteisö paljasti Uniswap DEX RSK twin RSKSwap -palvelun luomisen. Tämän DEX: n avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa minkä tahansa ERC20-tunnuksen kanssa, mukaan lukien tokenoitu BTC RSK: lla (RBTC). Äskettäin käynnistetty Sovryn-projekti pyrkii luomaan RSK-kilpailijan hajautetuille laina- ja marginaalikauppaprotokollille, kuten Aave ja dy / dx.