Pro Baseball Team Oakland A’s Sells Seating for Bitcoin

MLB-teamet selger stadionsuiter for hele sesongen for en Bitcoin hver.

  • Oakland A selger hele sesongen sitteplasser for Bitcoin.
  • President Dave Kaval uttalte at han har mottatt mer enn 100 henvendelser og håper å fullføre to til tre salg innen neste torsdag.
  • Andre proffsportlag som NBAs Dallas Mavericks og NFLs Miami Dolphins har tidligere godtatt krypto.

Profesjonelt baseballlag Oakland Athletics godtar Bitcoin som betaling for helsesonger, ifølge et intervju sendt av Bloomberg Technology 26. mars.

En Bitcoin per suite

Tidligere kunngjorde teampresident Dave Kaval at teamet hans planla å akseptere Bitcoin som betaling for stadionsuiter med full sesong, med plass til opptil seks personer. I stedet for å selge enkeltbilletter, valgte teamet å selge en suite for 1 BTC uavhengig av Bitcoin-priser.

Til gjeldende Bitcoin-priser betyr det at sesonglang tilgang til en suite kan kjøpes for rundt $ 57.500.

I denne ukens intervju sa Kaval at han har mottatt mer enn 100 henvendelser så langt. Det er ti stadionsuiter satt av til tilbudet, og han håper at to eller tre avtaler vil bli avsluttet innen sesongens åpningsdato neste torsdag.

Han la til at teamet kunne godta andre kryptovalutaer i fremtiden, ettersom det er avhengig av betalingsprosessoren BitPay. Han sa ikke om teamet ville akseptere kryptovaluta for standardbilletter.

Til slutt uttalte Kaval at teamet ikke vil utbetale sin BTC for fiat-valuta. I stedet planlegger den å holde Bitcoin som den mottar i håp om at verdien av kryptovalutaen vil stige.

Andre idrettslag godtar Crypto

Flere andre profesjonelle idrettslag har tidligere bestemt seg for å akseptere kryptovaluta som betalingsmiddel.

I begynnelsen av mars la NBAs Dallas Mavericks Dogecoin til sin serie med støttede kryptovalutaer etter den første kryptostøtten i 2019. Tidligere inngikk NFLs Miami Dolphins et samarbeid med Litecoin Foundation for delvis å godta LTC. NBAs Sacramento Kings var en av de tidligste som aksepterte kryptovaluta i 2014.

Annen kryptorelatert aktivitet utenfor detaljbetalinger er også i gang. Spesielt har kryptobørs FTX akkurat fått navngivningsrettighetene til Miami Heats hjemmestadion.